سیستم تهویه مطبوع در مدارس
تهویه مطبوع در مدارس و کلیه مراکز آموزشی به دلیل تجمع افراد زیاد، نیاز به تمرکز و فراهم آوردن آسایش دمایی برای یادگیری، از اهمیت زیادی برخوردار است. تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی مساله ای است که باید به طور دقیق کارشناسی شده و با استفاده از دستگاه های مناسب سرمایشی و گرمایشی به اجرا درآید. در تهویه مطبوع مدارس، بحث هزینه ها در کنار تامین بهترین شرایط دمایی، به ویژه برای مدارس ابتدایی و مهدکودک ها، مطرح می باشد. فضاهای آموزشی با توجه به نوع آنها، دارای بخش های مختلف اداری، کلاس درس، سالن ورزشی، نمازخانه، آزمایشگاه و … می باشد. سیستم تهویه مطبوع در مدارس باید بتواند در هر یک از این بخش ها، بهترین شرایط را فراهم آورده و دما، رطوبت و سرعت گردش هوا را به خوبی کنترل کند. در این مطلب به بررسی سیستم تهویه مطبوع در مدارس پرداخته شده و مناسب ترین گزینه ها برای استفاده جهت تهویه در مدارس و محیط های آموزشی عنوان گشته اند.
سیستم تهویه مطبوع مدرسه چیست؟
تهویه مطبوع در مدارس باید بتواند 4 شاخص اصلی که از سیستم های سرمایشی و گرمایشی انتظار می رود را تامین کند. این چهار شاخص عبارتند از:
- کنترل دما
- کنترل رطوبت
- تنظیم سرعت گردش هوا
- فیلتراسیون هوا
این 4 عامل، اصلی ترین فاکتورهایی هستند که در تهویه مطبوع مورد بررسی قرار می گیرند، اما میزان سخت گیری روی هر یک از آنها با توجه به محیط مورد استفاده، متفاوت خواهد بود. در تامین تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی، باید به طور کامل این موارد را مد نظر قرار داد و برای پیش گیری از شیوع انواع بیماری های واگیردار، گرما یا سرمای بیش از حد، بروز حادثه در محیط های عملی نظیر آزمایشگاه ها و …، از دستگاه هایی ایمن بهره گرفت. تامین هوای تازه یکی دیگر از الزاماتی است که از دستگاه های تهویه مطبوع مدارس، مهدکودک و محیط های آموزشی انتظار می رود. هم چنین صدای تولید شده توسط دستگاه های تهویه مطبوع آموزشی باید در حد تحمل افراد برای مدت طولانی بوده و تمرکز آنها را به هم نزند. با توجه به اینکه مراکز آموزشی شب ها و در تعطیلات، فعالیت نمی کنند، باید به شیوه ای از هدر رفتن انرژی در این زمان ها پیش گیری کرده و متقابلا شرایط را برای حضور مجدد افراد فراهم نمود.
الزامات تهویه در مدارس
تهویه در مدارس باید ملاحظاتی را در نظر داشته باشد تا بتواند پاسخ گوی نیاز استفاده کنندگان از این فضا باشد. در کنار فاکتورهای اصلی که در قسمت پیشین به آن اشاره شد، باید موارد دیگری هم در تهویه هوای کلاس در نظر داشت که در این قسمت به بررسی آنها پرداخته شده است.
- سیستم های تهویه مطبوع مدارس باید به نحوی انتخاب شوند که نیاز به تعمیر آنها بسیار کم باشد و بتواند با راندمان بالا در همه فصول فعالیت کند. سیستم های قدیمی تهویه مطبوع برای استفاده در مدارس و محیط های آموزشی گزینه های مناسبی نیستند، مگر اینکه ساختار بنا به نحوی بوده که امکان استفاده از سیستم های نوین در آن وجود نداشته باشد. سیستم های قدیمی تهویه مطبوع نظیر کولرهای آبی در کنار سروصدای زیادی که دارند، بیش از دیگر دستگاه ها به سرویس و تعمیر نیاز پیدا می کنند و این مساله در محیط های آموزشی خوشایند نمی باشد.
- تهویه هوای کلاس باید با تامین هوای تازه به انجام برسد. زیرا تجمع افراد در یک محیط، امکان انتشار انواع بیماری و بوهای ناخوشایند را فراهم کرده و رطوبت زیادی نیز ایجاد می نماید. به همین دلیل ترجیح به استفاده از سیستم هایی است که هوای تازه را به محیط وارد می کنند.
- سیستم های تهویه مطبوع مدارس باید انعطاف پذیر بوده و قابلیت تنظیم توسط کاربر را داشته باشند. ساعات کاری موسسات آموزشی با توجه به نوع و مقطع آن متغیر است و این مساله لزوم استفاده از سیستم هایی که بتوان در زمان های عدم استفاده، دما را تنظیم کرد و در مصرف انرژی صرفه جویی نمود را می طلبد.
- قابل اطمینان بودن تجهیزات تهویه مطبوع مدارس از دیگر الزاماتی است که باید مد نظر قرار گیرد. به این معنا که این سیستم ها باید بتوانند با راندمان بالا و به شکلی مطمئن در هر شرایط آب و هوایی کار کرده و از کیفیت قابل قبولی بهره ببرند. زمانی که از دستگاه های قدیمی برای محیط های آموزشی استفاده می شود، باید عمر مفید آنها لحاظ شده و سیستم توزیع مناسبی برایشان در نظر گرفته شود. ساده بودن شیوه کار کردن با کنترل های دستگاه از دیگر مواردی است که تهویه مدارس را قابل اطمینان می کند. زیرا کنترل این دستگاه ها، ممکن است به عهده افراد مختلفی قرار گیرد و ساده بودن آن، تضمینی بر کارکرد مناسب و به موقعشان خواهد بود.
- استفاده از سیستم تهویه مطبوع هوشمند که به طور خودکار دما را افزایش یا کاهش دهند و یا پیش از حضور یافتن افراد در محیط، گرمایش و سرمایش را به انجام برسانند، از دیگر نقاط قوتی است که تهویه در مدارس می تواند از آن بهره ببرد. به این شیوه تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی، در آغازی ترین ساعات حضور افراد به بهترین شکل ایجاد خواهد شد.
انواع سیستم های تهویه مطبوع مدارس
سیستم های تهویه مطبوع بسیار گسترده اند و می توان آنها را از نظر مصرف انرژی و اقتصادی بودن، مرکزی یا مستقل بودن، کانالی یا لوله کشی بودن و … تقسیم بندی نمود. اگرچه نمی توان پیشنهاد یکسانی برای همه محیط های آموزشی ارائه کرد، اما مناسب ترین دستگاه هایی که قابلیت استفاده به عنوان تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی را دارا می باشند، در این قسمت معرفی شده اند.
چیلر برای تهویه مطبوع مدارس
چیلر به عنوان خنک کننده آب، یکی از دستگاه های تهویه مطبوع مرکزی است که برای مصارفی چون محیط های آموزشی بسیار مناسب است. این دستگاه در دو نوع چیلر هواخنک و چیلر آب خنک موجود می باشد که از نظر محل نصب، میزان مصرف انرژی و تجهیزات جانبی با یکدیگر متفاوت می باشند. چیلرهای هواخنک در محیط های باز نظیر پشت بام نصب می شود و از طریق فن کویل یا هواساز، هوای خنک را به واحدها می رسانند. چیلرهای آب خنک در موتورخانه نصب می شوند و باید یک برج خنک کننده به همراه آنها در پشت بام ساختمان نصب شود. انتقال هوای خنک به محیط نیز توسط فن کویل یا هواساز صورت می گیرد. برای تامین گرمایش نیز می توان از بویلر در موتورخانه یا پکیج استفاده کرد.
چیلر برای تهویه مطبوع مدرسه، مزیت هایی به همراه دارد که از جمله آن می توان به راندمان بالای دستگاه، امکان کنترل دمای هر کلاس یا واحد به صورت مجزا، امکان خاموش یا روشن کردن فن کویل در هر واحد بر حسب نیاز، ساختار ساده دستگاه و آشنا برای اکثر تکنسین ها و تنوع در مدل های انواع فن کویل بر اساس ساختار معماری بنا و نیاز کاربر اشاره کرد. استفاده از هواساز در این سیستم تهویه مطبوع، امکان کنترل کامل رطوبت و فیلتراسیون هوا را می دهد و به این شیوه می توان هوایی کاملا پاک با رطوبت کنترل شده را به محیط وارد کرد. این مزیت را در فن کویل نیز می توان مشاهده کرد، با این تفاوت که فیلترهای تصفیه هوای فن کویل ساده تر بوده و امکان فیلتراسیون تخصصی را فراهم نمی کند. هم چنین رطوبت زدایی از هوا در فن کویل ها انجام می شود، اما امکان رطوبت زنی تنها در هواساز فراهم می آید.
سیستم VRF برای تهویه مطبوع مدرسه
سیستم وی آر اف را می توان در ساختمان هایی که مایل به استفاده از دستگاه های نوین تهویه مطبوع در مدارس هستند، به کار برد. وی آر اف از سیستم های مرکزی است که با دارا بودن یک یونیت بیرونی، می تواند به تعداد زیادی یونیت داخلی متصل شده و سرمایش و گرمایش را به انجام برساند. از مزیت های این سیستم امکان سرمایش و گرمایش همزمان در واحدهاست. به این معنا که می توان در یک واحد سرمایش و در واحد دیگری، گرمایش را تجربه کرد و این ویژگی تاکنون در سیستم های دیگر تهویه مطبوع دیده نشده است. از دیگر مزایایی که این سیستم دارد، امکان کنترل میزان مبردی است که در سیستم جریان دارد و برای خنک سازی یا گرمایش استفاده می شود. این کنترل سبب کاهش هزینه های مصرف برق دستگاه می شود و سیستم VRF را به یکی از به صرفه ترین انواع تجهیزات سرمایشی و گرمایشی بدل کرده است. باید اشاره کرد که این فناوری های نوین، سبب بالا بودن قیمت اولیه خرید دستگاه شده که ممکن است برای هر مرکز آموزشی، توجیه اقتصادی نداشته باشد.
تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی با سیستم وی آر اف، با نصب ساده دستگاه در پشت بام، بدون نیاز به برج خنک کننده یا موتور خانه همراه خواهد بود. امکان کنترل دمای هر واحد به صورت مجزا، خاموش کردن یونیت داخلی واحدهایی که به تهویه نیاز ندارند و تنوع در شکل یونیت های داخلی از مزیت هایی است که این سیستم تهویه مطبوع برای محیط های آموزشی به همراه خواهد داشت. کنترل رطوبت و فیلتراسیون هوا به خوبی توسط این دستگاه انجام خواهد شد، اما در مراکز آموزشی که به طور تخصصی باید فیلتراسیون هوا صورت گیرد و یا رطوبت زنی به محیط انجام شود، می توان یونیت بیرونی VRF را به هواساز متصل کرد. پیشنهاد می شود برای مشاهده همه انواع مدل های این دستگاه و بررسی تخصصی تر آن به صفحه وی آر اف مراجعه کنید.
روف تاپ پکیج برای مدارس
پکیج پشت بامی یا روفتاپ پکیج، دستگاهی است که برای سرمایش و گرمایش در محیط های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ترکیبی از چیلر تراکمی هواخنک و هواساز در یک پکیج است و با استقرار در فضای باز اطراف ساختمان یا پشت بام، قادر به تامین تهویه مطبوع خواهد بود. این دستگاه از نظر کارکرد تفاوتی با چیلر و هواساز ندارد و می تواند به خوبی ضمن کنترل دما، رطوبت را نیز تنظیم کرده و در صورت لزوم آن را کاهش یا افزایش دهد. به کمک فیلترهایی که در دستگاه هوارسان نصب می شود، می توان تصفیه هوا را به طور کامل انجام داد و مانع از گسترش آلاینده ها و عوامل بیماری زا در محیط آموزشی شد. گرمایش این دستگاه را نیز می توان با کمک بویلر یا پکیج که به هواساز متصل می شود، به انجام رساند. برای کسب اطلاعات دقیق تر در مورد این دستگاه می توانید به صفحه روف تاپ پکیج مراجعه کنید.
سیستم های ارزان قیمت تهویه مدارس
در برخی موارد ممکن است، تهیه دستگاه های نام برده به دلیل فاکتور قیمت برای همه افراد میسر نباشد. در این صورت می توان از سیستم های ارزان قیمت تهویه مدارس استفاده کرد که بتواند نیازهای اولیه تهویه مطبوع را در واحدها تامین کند. یکی از ساده ترین و ارزان ترین سیستم های تهویه مطبوع محیط های آموزشی، کولر آبی است که با استفاده از کانال کشی، دمای هوا را خنک کرده و به واحدها وارد می کند. برای استفاده از این سیستم باید یونیت های کولر آبی در پشت بام نصب شده و کانال کشی به داخل هر واحد راه یافته و به این شیوه سرمایش در واحدها ایجاد شود. سیستم شوفاژ و پکیج نیز می تواند به عنوان گزینه ای ارزان قیمت به نسبت دیگر شیوه های گرمایش در کنار کولر آبی استفاده شده و گرمایش و سرمایش واحدها را تامین سازد. این سیستم ها قیمت خرید اولیه ارزانی داشته و به دلیل عدم استفاده از انرژی برق، هزینه های استفاده پایینی هم دارند. اما میزان سروصدای کولر آبی و نیز راندمان آن به ویژه در شهرهای مرطوب، مناسب نیست و می تواند آزاردهنده باشد.
در این جدول می توانید انواع تجهیزات تهویه مطبوع مورد استفاده در مراکز آموزشی را به همراه ویژگی های آنها مشاهده کنید.
تجهیزات تهویه مطبوع مدارس | جزئیات |
---|---|
چیلر و فن کویل | چیلر به عنوان یک دستگاه مرکزی تهویه مطبوع می تواند سرمایش را به طور سراسری تامین کرده و از طریق فن کویل های مستقر در هر کلاس، توزیع هوا را به انجام برساند.
امکان تنظیم مستقل دما در هر واحد و تنوع گسترده ای که در شکل و شیوه نصب فن کویل وجود دارد، از مزیت های این دستگاه است. کاهش میزان رطوبت و حذف ذرات درشت گرد و غبار از ویژگی های فن کویل هاست. |
چیلر و هواساز | استفاده از هواساز در مدارس و مهد کودک ها، به کنترل دقیق رطوبت و فیلتر کردن کامل هوا منجر می شود.
این ساختار کانالی بوده و دما به طور یکسان در همه بخش ها توزیع خواهد شد. |
سیستم وی آر اف |
وی آر اف از دستگاه های مرکزی تهویه مطبوع است و می توان با یک یونیت بیرونی، تعداد زیادی کلاس را پوشش داد. تنوع گسترده یونیت های داخلی و امکان نصب دستگاه متناسب با ساختار ساختمان از ویژگی های مثبت وی آر اف است. هزینه های مصرف انرژی در این سیستم بسیار اقتصادی است، زیرا کنترل متغیر جریان مبرد به همراه استفاده از کمپرسورهای اینورتر، مصرف برق را به طور چشم گیری کاهش می دهد. هزینه اولیه خرید وی آر اف به نسبت دیگر دستگاه ها بالاست و اجرای لوله کشی های آن به دلیل ورود مستقیم مبرد به یونیت داخلی، هزینه بیش تری به نسبت فن کویل دارد. |
روف تاپ پکیج |
ترکیبی از چیلر هواخنک و هواساز در یک یونیت است که می تواند با کنترل دقیق دما، رطوبت و فیلتراسیون کامل، شرایط مطلوبی را در مدارس ایجاد کند. پکیج پشت بامی دارای ساختار کانالی است و امکان کنترل مستقل دما در هر بخش میسر نمی باشد. |
کولر آبی، ایرواشر |
دستگاه های ارزان قیمت تهویه مطبوع که می توانند با مصرف انرژی پایین، دمای محیط را کاهش دهند. این دستگاه ها توانایی کنترل رطوبت را نداشته و تنها می توانند آن را در محیط افزایش دهند. به همین دلیل در اقلیم های مرطوب گزینه های نامناسبی می باشند. |
تهویه طبیعی مدارس
تهویه طبیعی در کلاس درس و بخش های مختلف مدارس، می تواند تاثیرات شگرفی در یادگیری و افزایش تمرکز دانش آموزان داشته باشد. به دلیل تامین هوای تازه و اکسیژن بیش تری که به این شیوه وارد محیط آموزشی می شود، می توان از تهویه طبیعی برای ارتقا کیفیت هوا استفاده کرد. اگرچه که برخی از دستگاه های تهویه مطبوع نظیر هواساز و یا فن کویل های کانالی، قادر به تامین هوای تازه هستند و این نیاز را به خوبی تامین می کنند. اما در مواقعی که در ساختار محیط آموزشی از دستگاه هایی با قابلیت تامین هوای تازه استفاده نمی شود، می توان با بهره گیری حداکثری از تهویه طبیعی، این کمبود را جبران کرد. باید اشاره کرد که در زمان هایی که میزان آلاینده ها در هوا بیش از اندازه هستند و یا دمای هوای بیرون به شدت گرم یا سرد است، استفاده از تهویه طبیعی توصیه نمی شود، زیرا سیستم دفاعی بدن کودکان ضعیف تر از بزرگ سالان است و آلاینده ها تاثیرات بدتری در اطفال خواهند داشت. بهره گیری از تهویه طبیعی به شرط آنکه گردش هوای ناخوشایندی ایجاد نکند و یا آلاینده های زیادی به واسطه آن وارد محیط آموزشی نشود، می تواند بسیار مفید باشد.
تهویه مطبوع آزمایشگاه مدارس
مدارس و موسسات آموزشی ممکن است دارای آزمایشگاه هایی باشند که انواع مواد شیمیایی، حیوانات، بوهای ناخوشایند و … در آن وجود خواهد داشت. لازم است تا آزمایشگاه علوم و دیگر مکان هایی که مواد شیمیایی در آن نگه داری می شود، دارای تهویه مناسب بوده و امکان کنترل دستگاه ها، در این بخش توسط کاربر فراهم باشد. لازم است تا از فن های مخصوص در این محیط ها استفاده شود تا هوای داخلی را به سمت بیرون کشیده و هم چنین امکان خاموش و روشن کردن این فن ها، توسط حاضران در اتاق مهیا باشد.
تهویه و اهمیت وجود آن در مراکز پیش از دبستان
مراکز پیش از دبستان و مهد کودک ها، مکان هایی هستند که باید تهویه مطبوع به طور کامل در آنها اجرایی شود. سیستم دفاعی بدن کودکان به نسبت بزرگ سالان ضعیف تر است و احتمال ابتلای آنها به انواع بیماری ها، به خصوص در محیط های بسته و کوچک بیش تر می باشد. به همین دلیل لازم است تا با استفاده از تجهیزات تهویه مطبوع مناسب، نسبت به پاکسازی هوای داخلی مهد کودک ها اقدام شده و جریان هوای سالمی را در این فضاها ایجاد کرد. تهویه و اهمیت وجود آن در مراکز پیش از دبستان، سازندگان این بناها را ملزم می سازد تا از مناسب ترین دستگاه ها به منظور تامین سرمایش و گرمایش در محیط های آموزشی استفاده کنند. باید توجه کرد که این تجهیزات، نیازهای زیر را در مراکز پیش از دبستان تامین کنند:
- تامین دمای آسایش کودکان و کارکنان این مکان ها
- ایجاد گردش مناسب هوا به منظور افزایش سرزندگی در کودکان و ایجاد شرایط مطلوب تنفسی
- جلوگیری از ایجاد جریان مستقیم از سمت دستگاه های سرمایش و گرمایش به سمت کودکان
- پاکسازی هوا از آلاینده ها، گرد و غبار و عوامل بیماری زا
- کنترل میزان رطوبت و جلوگیری از افزایش یا کاهش بیش از اندازه آن
در ادامه به بررسی حوادثی پرداخته می شود که در اثر استفاده یا جانمایی نادرست تجهیزات سرمایش و گرمایش در مهد کودک ها، رخ می دهد.
حوادث احتمالی در رابطه با وسایل گرمایشی و سرمایشی در مهدکودک
- جانمایی نادرست تجهیزات تهویه مطبوع در مهد کودک ها و یا انتخاب نادرست دستگاه ها، سبب می شود که مشکلاتی در این مکان ها بروز کرده و شاهد وقوع حوادث در مهدهای کودک و مراکز پیش از دبستان هستیم. یکی از شایع ترین مواردی که در این مکان ها دیده می شود، استفاده از تجهیزات گرمایشی و سرمایشی در دسترسی کودکان است. به عنوان مثال سیستم های گرمایشی که بر روی زمین قرار گرفته اند و یا تجهیزات گرمایش از کف، زمینه را برای ایجاد تماس توسط کودکان فراهم می کنند. به طور کلی پیشنهاد می شود که به منظور جلوگیری از بروز حوادث احتمالی در رابطه با وسایل گرمایشی و سرمایشی در مهد کودک، از تجهیزاتی استفاده شود که در دسترس اطفال نبوده و در سقف یا دیوار نصب می شوند. به عنوان مثال می توان به فن کویل سقفی یا دیواری اشاره کرد که گزینه های مناسبی برای توزیع هوای سرد و گرم در این مکان ها می باشند.
- چنان چه تجهیزات تهویه مطبوع به درستی رطوبت را کنترل نکنند، مشکلات جدی برای سلامتی کودکان به وجود خواهد آمد. اگر میزان رطوبت بیش از اندازه کاسته شود، خشکی گلو، بینی و چشم ها، احساس سرما خوردگی، خشک شدن پوست و مو از شایع ترین نشانه هایی است که در کودکان بروز می کند. در مقابل بالا بودن میزان رطوبت در محیط های آموزشی و مهد کودک ها، زمینه را برای رشد و تکثیر انواع عوامل بیماری زا فراهم می کند. به همین دلیل توصیه می شود که در مهد کودک ها، که به نوعی محل زندگی، خواب، بازی و استراحت برای کودکان تلقی می شوند، شاخص رطوبت به طور دقیق کنترل شود.
- بیماری های واگیردار، بیش از همه افراد در کودکان، سالمندان و افراد با بیماری های زمینه ای تاثیر خواهد داشت. تجمع تعداد زیادی از اطفال در یک فضای بسته، می تواند زمینه را برای انتشار بیماری از یک فرد به دیگران فراهم کند. یکی از مشکلاتی که استفاده از دستگاه های نامناسب تهویه ایجاد خواهند کرد، فیلتر نکردن مناسب هواست. دستگاه هایی که برای تهویه مطبوع مهد کودک ها و مراکز پیش از دبستان به کار برده می شوند، باید به خوبی هوا را فیلتر کرده و مانع از انتشار و گسترش عوامل بیماری زا شوند. انتخاب سیستم مناسب برای این منظور و جانمایی درست آن، مساله ای تخصصی است که باید توسط افراد ماهر در حوزه تهویه مطبوع صورت گیرد. در این مسیر کارشناسان گروه صنعت تاپ تهویه به شما مشاوره های رایگان و تخصصی ارائه خواهند کرد. 02188252897
قیمت تهویه کلاس
سیستم تهویه مطبوع در مدارس، انواع مختلفی دارد که از نظر مصرف انرژی، راندمان، محل نصب، میزان اشغال فضا و کارکرد با یکدیگر متفاوتند. این تفاوت ها سبب شده تا قیمت تهویه کلاس با توجه به نوع دستگاه انتخابی، تعیین شود. طبیعتا قیمت خرید سیستم وی آر اف به نسبت کولر آبی گران تر خواهد بود و به همان نسبت مزیت هایی که در سرمایش و گرمایش دریافت می کنید، تفاوت خواهد داشت. برای تعیین دقیق قیمت تهویه کلاس و محیط های آموزشی باید فاکتورهای زیادی را مورد بررسی قرار داد. برخی از مهم ترین این موارد، عبارتند از:
- مساحت ساختمان
- تعداد کلاس ها و واحدهای مختلف
- ساختار ساختمان از نظر قدیمی یا جدید بودن، وجود یا عدم وجود موتورخانه، وجود کانال کشی در ساختمان و تعداد طبقات
- شرایط آب و هوایی
- تعداد افراد حاضر در محیط در بیش ترین حالت
- میزان بودجه ای که برای تهیه دستگاه های تهویه مطبوع در نظر گرفته شده است.
- توانایی در پرداخت هزینه های مصرفی دستگاه
با در نظر گرفتن این فاکتورها، می توان تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی را انتخاب کرده و استعلام قیمت تهویه برای کلاس درس را به انجام رساند. چنان چه مایل به دریافت مشاوره های رایگان و تخصصی در این حوزه هستید، می توانید با بخش بازرگانی گروه صنعت تاپ تهویه در تماس باشید.
نتیجه آنکه
سیستم تهویه مطبوع در مدارس، به دلیل تجمع تعداد زیادی از افراد برای زمان طولانی از اهمیت زیادی برخوردار است. این سیستم ها باید به نحوی انتخاب شوند که میزان بازدهی بالایی داشته و نیاز به تعمیر و خرابی در آنها کم باشد. هم چنین کارکردن با این دستگاه ها باید ساده بوده و برای اکثر افراد قابل فهم باشد. با توجه به شرایط خاصی که محیط های آموزشی دارند و اینکه شب ها، تعطیلات و آخر هفته ها، نیازی به سرمایش یا گرمایش نخواهند داشت، بهتر است از دستگاه هایی استفاده شود که به صورت هوشمند و خودکار بتواند درجه حرارت را تنظیم کرده و در صورت نیاز منبع تولید برودت و حرارت را خاموش کند. سیستم تهویه مدارس باید بتواند به خوبی رطوبت هوا را کنترل کرده و با فیلتر کردن آن، مانع از انتشار بو و عوامل بیماری زا در محیط گردد. از دیگر ملزومات این سیستم ها، تامین هوای تازه است که برای اکثر سیستم های نوین تهویه مطبوع مقدور خواهد بود. با توجه به این فاکتورها تعدادی از مناسب ترین سیستم های تهویه هوای کلاس در این مطلب معرفی شدند که از مهم ترین آنها باید به ترکیب چیلر– فن کویل یا چیلر- هواساز اشاره کرد. چنان چه در مسیر انتخاب دستگاه های تهویه مطبوع مناسب محیط های آموزشی به مشاوره و یا اطلاعات تخصصی نیاز داشتید، می توانید با بخش بازرگانی گروه صنعت تاپ تهویه در تماس باشید. 02188252897
در این ویدیو می توانید با نمونه ای از دستگاه های تهویه مطبوع در مدارس آشنا شوید.
سوالات متداول
تهویه مناسب در فضای داخل مراکز آموزشی کدام است؟
کلیه سیستم هایی که بتوانند دمای آسایش کاربر را تامین کرده و میزان رطوبت هوا، آلودگی ها و سرعت گردش آن را کنترل کنند، برای استفاده در مدارس مناسب خواهند بود.
قیمت دستگاه های تهویه مطبوع کلاس چقدر است؟
با توجه به نوع سیستم انتخابی برای تهویه کلاس، تعداد دستگاه های مورد نیاز برای تهویه، برند تولید کننده و دیگر موارد تخصصی، قیمت دستگاه های تهویه مطبوع مدارس مشخص می شود. استعلام دقیق را می توانید از بخش فروش گروه صنعت تاپ تهویه جویا شوید. 02188252897
بهترین سیستم تهویه مطبوع مدرسه چیست؟
سیستم چیلر به همراه هواساز یا فن کویل و سیستم وی آر اف (VRF) به عنوان سیستم های مرکزی تهویه مطبوع، می توانند گزینه های مناسبی برای تهویه هوای مدارس باشند.

برای مدرسه ابتدایی در شهر ماسوله از چه سیستم تهویه مطبوعی استفاده کنیم؟
شرایط مدرسه مانند مساحت، جهت گیری، تعداد کلاس و دانش آموزان برای انتخاب سیستم تهویه مطبوع باید لحاظ شود. برای دریافت مشاوره رایگان می توانید با بخش فروش شرکت تاپ تهویه در تماس باشید. 02188252897
مطلب بسیار خوبی بود. ایا شما سفارش دستگاه رو قبول می کنید و می تونیم برای راه اندازی سیستم تهویه مطبوع مدرسه ابتدایی سفارش بدیم بهتون؟
بله. برای سفارش انواع دستگاه های تهویه مطبوع می توانید با بخش فروش شرکت تماس بگیرید. 02188252897