آخرین مقالات

محصولات پرفروش

هواساز هایژنیک اتاق تمیز

هواساز بیمارستانی که با نام های هایژنیک، آنتی باکتریال یا بهداشتی شناخته می شود، یکی از تجهیزاتی است که به منظور تصفیه هوا از هر نوع آلاینده، ذرات معلق، عوامل بیماری زا و … به کار برده می شود. این دستگاه از نظر ساختار، مشابه با هواسازهای تهویه مطبوع است، با این تفاوت که میزان فیلتراسیون هوا توسط هواساز بهداشتی بسیار بیش تر بوده و به همین دلیل برای کاربری های خاصی نظیر بیمارستان ها، اتاق های تمیز (کلین روم)، مراکز تولید مواد غذایی و داروسازی به کار برده می شود. کلمه Hygienic به معنای بهداشتی، تا حد زیادی کاربردهای این هواساز را مشخص می سازد. در این مطلب قصد داریم به بررسی این پرسش بپردازیم که هواساز هایژنیک چیست؟ و چه اجزا و کاربردهایی دارد؟

هواساز بیمارستانی چیست؟

مشخصات فنی هواساز هایژنیک

هواساز بیمارستانی یا بهداشتی دارای مشخصات فنی خاصی است که این دستگاه را از انواع معمولی متمایز می کند. هوارسان هایژنیک از نظر اجزای اصلی با دیگر انواع هواسازها یکسان است، اما تفاوت هایی در استانداردهای ساخت آن وجود دارد که سبب این نام گذاری متفاوت شده است. مشخصات فنی هواساز هایژنیک را با بررسی اجزای این دستگاه به انجام می رسانیم، اما برای بررسی انواع این دستگاه ها، می توانید به مطلب مقایسه انواع هواساز مراجعه کنید و اطلاعات کاملی در خصوص همه مدل های این دستگاه در حوزه های خانگی، صنعتی و بهداشتی به دست آورید.

انواع فیلتر هواساز هایژنیک

منظور از هواساز هایژنیک دستگاهی است که بتواند با فیلتر کردن هوا، آلاینده و کلیه ناخالصی ها را از آن جدا کند. به همین دلیل نقش انواع فیلتر هواساز هایژنیک بسیار پراهمیت بوده و مهم ترین وظیفه را در این نوع خاص از دستگاه به انجام می رسانند. هوا در محیط های مختلف به شکل ترکیبی از ذرات معلق، آلاینده ها و انواع ناخالصی است که حضور آنها در برخی از کاربری ها، می تواند بسیار آسیب زننده باشد. به همین دلیل با بهره گیری از فیلترهای دستگاه هواساز، این آلاینده ها را جداسازی می کنند تا هوا برای استفاده در محیط های درمانی، تولیدی یا صنعتی مناسب شود.

فلیتر هوا در هواساز بهداشتی در سه مرحله صورت می گیرد. در گام اول پیش فیلتر (pre filter) به کمک انواع فیلترهای فلزی، فایبرگلاس و پلیتد انجام خواهد شد. در گام بعدی، فیلترهای کیسه ای وارد عمل شده و تصفیه هوا را با از بین بردن 95% آلودگی ها انجام می دهند و در انتها هوای تصفیه شده، وارد فیلترهای قدرتمند هپا یا اولپا می شود. در این مرحله شاهد تصفیه شدن تا حدود 99.99% هوا از کلیه آلودگی ها و عوامل بیماری زا هستیم و هوای خروجی از این فیلترها در نهایت برای مصارف بهداشتی، اتاق های عمل، مراکز تولید مواد غذایی و داروها مناسب خواهد شد. فیلترها با توجه به ترکیبات به کار برده شده در آنها و فناوری های ساخت، قادر خواهند بود میزان مشخصی از آلاینده ها را از هوا خارج کنند و بر اساس این قدرت تفکیک، در دستگاه های هواساز بهداشتی به کار برده می شوند.

در این جدول می توانید میزان تصفیه شدن هوا در سه مرحله نام برده توسط فیلترها را مشاهده کنید.

نوع فیلتر 0.1-0.3 میکرون 0.5 میکرون 1 میکرون 5 میکرون
پیش فیلتر 0% 0% 20% 60%
پیش فیلتر 0% 10% 30% 75%
پیش فیلتر 0% 25% 45% 85%
پیش فیلتر 5% 35% 58% 92%
فیلتر ثانویه 20% 45% 70% 97%
فیلتر ثانویه 40% 62% 82% 98%
فیلتر ثانویه 55% 72% 88% 99%
فیلتر ثانویه 78% 88% 97% 99.9%
فیلتر ثانویه 93% 95% 98% 99.99%
فیلتر هپا 99.99% 100% 100% 100%
فیلتر اولپا 99.9975% 100% 100% 100%

در طراحی هواساز هایژنیک از هر سه دسته فیلترها برای تصفیه هوا استفاده خواهد شد و گاهی تعداد فیلترهای مورد نیاز برای هر مرحله از یک عدد بیش تر می شود. میزان آلودگی محیط و نیازی که به تصفیه هوا وجود دارد، تعیین خواهد کرد که کدام فیلترها در طراحی هواساز بهداشتی به کار برده شوند. مساله ای مهم در ساخت هواساز بهداشتی، استفاده از فریم های ضد زنگ فولادی برای فیلترهاست که در طول مدت استفاده دچار مشکل نشده و از دوام بالایی بهره ببرد.

انواع فیلتر هواساز بهداشتی یا هایژنیک

بدنه هواساز هایژنیک

طراحی بدنه هواساز هایژنیک با استفاده از ورق های فلزی با روکش های ضد زنگ و ضد خوردگی صورت می گیرد. بدنه این دستگاه به صورت دوجداره ساخته می شود و غالبا لایه بیرونی از جنس ورق گالوانیزه رنگ شده و جداره داخلی از فولاد ضد زنگ می باشد. علت انتخاب این مواد در ساخت بدنه هواساز، بالا بردن مقاومت آن می باشد تا مانع از پوسیده شدن آن در طول زمان و در اثر مجاورت با هوا و رطوبت شود. اگر در بدنه دستگاه و یا در بخش های داخلی آن از موادی غیر فلزی استفاده می شود، باید این ترکیبات را به گونه ای انتخاب کرد که محلی برای تجمع و تکثیر میکروارگانسیم ها نشود و دستگاه را از حالت بهداشتی خارج نسازد.

هواساز بهداشتی باید به صورت بدونه زاویه ساخته شود تا از تجمع عوامل آلاینده در گوشه های تیز و زاویه دار، جلوگیری به عمل آید. بخش های داخلی هواسازهای هایژنیک به طور کامل دارای انحنا می باشد و این یکی از اصلی ترین تفاوت هواساز بهداشتی و معمولی به حساب می آید. زیرا طراحی با زاویه، محلی برای رشد و تجمع میکروارگانیسم هاست و این مساله با ماهیت بهداشتی هورسان در تضاد خواهد بود.

طراحی هواساز هایژنیک باید به گونه ای باشد که از وارد شدن هوای بیرونی به دستگاه جلوگیری به عمل آید. برای این منظور باید همه بخش های اتصالات دستگاه به خوبی درزگیری شود تا راه تبادل هوا بین دستگاه و محیط بیرونی از بین رفته و هوای تمیز و بدون آلودگی به محیط مورد نظر وارد شود.

کویل های هواساز هایژنیک

کویل یا مبدل حرارتی از دیگر بخش های دستگاه هواساز است که در دو نوع گرمایشی و سرمایشی موجود می باشد. این مبدل حرارتی غالبا از جنس مس ساخته می شود که به خوبی انتقال حرارت را انجام داده و در برابر خوردگی نیز مقاوم باشد. محل قرارگیری کویل ها در هواساز، بعد از بخش فیلتر می باشد و ابتدا کویل گرمایشی و سپس کویل سرمایشی را جانمایی می کنند. وظیفه کویل در هواساز، کاهش یا افزایش دمای هوایی است که وارد دستگاه می شود. در فصول سرد سال، با وارد شدن آب یا مبرد گرم به کویل ها، هوایی که در مجاورت آن قرار گرفته، افزایش دما پیدا کرده و با رسیدن به دمای مورد نیاز کاربر، به فضا وارد می شود. در فصول گرم سال، مبرد یا آب سرد شده توسط چیلر، وارد کویل های سرمایشی می شود و با به گردش درآمدن هوا از روی کویل ها، دمای آن کاهش پیدا می کند. به این ترتیب سرمایش به کمک هواساز اتفاق می افتد.

کویل های هواساز بیمارستانی می تواند به دو شکل انبساط مستقیم یا آبی باشد. در حالت انبساط مستقیم یا DX، مبرد به طور مستقیم وارد کویل های دستگاه می شود و در سیستم های آبی، آب خنک یا گرم شده وارد کویل های هواساز شده و سرمایش و گرمایش را به انجام می رساند. جنس کویل های به کار رفته در هواسازهای هایژنیک از مس بوده و فین های آن آلومینیومی می باشد. اما در شرایطی که در محیط استفاده از دستگاه، مواد شیمیایی و خورنده وجود داشته باشد، باید جنس فین ها را نیز مسی در نظر گرفت.

انواع کویل هواساز بهداشتی

سینی درین هواساز بهداشتی

سینی درین یا تخلیه هواساز هایژنیک، محفظه ای است که در زیر کویل سرمایشی قرار می گیرد تا قطرات آب جمع شده بر روی آن را تخلیه کند. این سینی در همه انواع هواساز به کار برده می شود و هدف آن جمع آوری آب ناشی از برخورد هوا با کویل سرد می باشد. در هواساز های بهداشتی جنس این سینی، جهت قرار گیری، تخلیه و تمیز کردن مداوم آن از اهمیت زیادی برخوردار است. جنس سینی تخلیه هواساز باید از فولاد ضد زنگ یا استیل باشد تا ضمن مقاوم بودن در برابر خوردگی، به محلی برای تجمع آلاینده ها بدل نشود. در طراحی سینی تخلیه باید از ایجاد گوشه های تیز و زاویه دار جلوگیری شود تا عوامل بیماری زا در این مکان ها تجمع پیدا نکنند. این قطعه از دستگاه باید بر روی ریل های لغزشی قرار گیرد تا به سادگی قابل جابجایی بوده و پاکسازی های منظم آن به راحتی انجام شود. در طراحی هواساز هایژنیک باید به شیب مناسب سینی درین توجه کرد تا تخلیه آب با سرعت بالا به انجام برسد و تجمع آن، مکانی برای ایجاد عوامل آلاینده نگردد.

لامپ UV

چراغ UV-C یکی از اجزای هواساز هایژنیک است که در قسمت زیرین کویل ها نصب می شود تا از ایجاد و تکثیر کپک و قارچ ها در این بخش از دستگاه و سینی تخلیه جلوگیری به عمل آورد. لامپ UV با انتشار اشعه فرابنفش می تواند به تجزیه انواع کپک ها پرداخته و محیط داخلی هواساز را ضدعفونی کند. لامپ  UV-C نوعی تابش موج کوتاه است که از نظر قدرت نسبت به نور UV-A (نور موج بلند) و UV-B (نور موج متوسط) تا حدود دو برابر قوی تر عمل می کند. غالبا در هواسازهای هایژنیک از یک رفلکتور بر روی لامپ های یو وی استفاده می شود تا به این شیوه نور به طور مستقیم به کویل و سینی درین تابیده شود و کلیه عوامل بیماری زا، کپک، باکتری و ویروس از بین بروند. زیر ساختی که لامپ UV بر روی آن استقرار پیدا کرده است، باید به صورت ریلی و لغزنده طراحی شود تا به سادگی قابل جابجایی، پاکسازی و سرویس باشد. باید اشاره کرد که سرما  و رطوبت می تواند عملکرد این لامپ ها را تحت الشعاع قرار دهد و برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید از تعداد زیادی از این لامپ ها متناسب با ظرفیت دستگاه استفاده شود.

چراغ uv در هواساز بهداشتی

فن در هواساز هایژنیک

فن بخشی از دستگاه هواساز است که بعد از کویل ها قرار می گیرد و وظیفه انتقال هوای گرم یا سرد تولید شده به واحدها را دارد. به دلیل وجود فیلترهای متنوعی که در این دستگاه وجود دارد، مقاومت بالایی در برابر گردش هوا ایجاد می شود و لازم است از فن هایی استفاده شود که بتوانند در برابر این مقاومت، جریان هوای مناسب و قابل قبولی ایجاد کنند. فن سانتریفیوژ بکوارد یکی از مدل هایی است که با دارا بودن ساختار خاص تیغه، می تواند دبی مناسبی ایجاد کند و در مقابل نسبت به فن های فوروارد، راندمان پایین تری دارد. در اغلب هواسازهای غیر بهداشتی به دلیل راندمان بیش تر از فن های فوروارد استفاده می شود، اما در مدل های هایژنیک با بهره گیری از فن های نام برده، می توان دبی مناسب هوا را در مقابل مقاومت بالای موجود تامین نمود. این فن به کمک یک موتور که آن را به گردش درمی آورد، کار می کند.

دمپر در هواساز

دمپر بخشی از دستگاه هواساز است که وظیفه کنترل کردن جریان هوای تازه به هوارسان و هوای برگشتی را به عهده دارد. با توجه به اینکه در هواساز های بهداشتی به طور 100% از هوای تازه استفاده می شود، تعبیه دمپر برای هوای بازگشتی صورت نمی گیرد و تنها در بخش ورود هوای تازه از این بخش بهره گرفته می شود. دمپر در هواساز را به می توان به دو صورت کنترل کرد. در شیوه اول دمپر را به صورت دستی و با بهره گیری از اهرم های مخصوص و در شیوه دوم از موتور دمپر برای این منظور بهره می گیرند.

دمپر در هواساز بهداشتی

استاندارد هواساز هایژنیک

طراحی هواسازهای هایژنیک با استفاده از استانداردهای خاصی صورت می گیرد که توسط سازندگان اجرایی می شود. این استانداردها برای هر بخش از دستگاه به صورت جداگانه تعریف شده اند و با رعایت کلیه آنها، می توان دستگاهی با قابلیت فیلتر هوا در عالی ترین سطح و کارکرد درست و اصولی تولید نمود. مهم ترین استانداردهای این دستگاه ها عبارتند از:

استاندارد VDI 6022

این استاندارد، در زمینه هایژنیک یا بهداشتی بودن دستگاه می باشد و مواردی نظیر گوشه های گرد و بدون زاویه، جلوگیری از تجمع میکروارگانیسم ها و عوامل بیماری زا در بخش های مختلف، امکان جداسازی قسمت های مختلف به منظور سرویس های منظم و پاکسازی، استفاده از متریال با قابلیت دوام بالا و امکان ضدعفونی کردن آنها در آن مطرح است.

استاندارد VDI 3803

این استاندارد مشخصات فنی بخش های مختلف دستگاه هواساز بهداشتی را تعیین می کند که از مهم ترین آنها می توان به مشخصات فیلترهای انتخابی برای دریافت بیش ترین بازدهی اشاره کرد.

استاندارد  EN 13053

طبق این استاندارد، شرایط تهویه مطبوع در کاربری های غیر مسکونی در حجم بالای 250 متر مکعب بر ساعت تعیین می شود. از جمله مهم ترین موارد در این استاندارد ساخت هواساز هایژنیک می توان به مصرف انرژی، میزان جریان هوا و سرعت آن اشاره کرد.

استاندارد EN 1886

فاکتورهای مربوط طراحی مکانیکی دستگاه های تهویه مطبوع و هواساز، طبق این استاندارد تعیین می شود. به عنوان مثال می توان به الزامات نصب و راه اندازی دستگاه، میزان نشت کردن هوا و استانداردهای عایق کاری اشاره کرد.

در این جدول می توانید استاندارد هواساز هایژنیک را در یک نگاه مشاهده کنید.

استانداردها جزئیات
استاندارد VDI 6022 استانداردی در  زمینه بهداشتی بودن ساخت  دستگاه، زاویه دار نبودن بخش های مختلف، ساده بودن ضد عفونی و تمیز کردن دستگاه و …
استاندارد VDI 3803 استاندارد مشخصات فنی بخش های مختلف دستگاه نظیر انتخاب فیلترها
استاندارد  EN 13053 استاندارد مخصوص کاربری های غیر مسکونی با حجم هوای بیش از 250 متر مکعب به منظور تعیین دبی هوا، سرعت و میزان مصرف انرژی
استاندارد EN 1886 استاندارد طراحی مکانیکی بخش های مختلف نظیر فاکتورهای مهم در نصب، راه اندازی، عایق کاری و …

کاربرد هواساز هایژنیک چیست؟

منظور از هواساز هایژنیک، دستگاهی است که با فیلتر کردن هوا، شرایط را برای محیط های بهداشتی، درمانی و هر مکانی که به هوای پاکیزه و عاری از هر نوع میکروارگانیسم نیاز باشد، مهیا می کند. طراحی خاص هواساز بهداشتی که در قسمت های پیشین به آن اشاره شد، این شرایط را تامین می کند و دستگاه را برای استفاده در اتاق های تمیز و بهداشتی آماده می سازد. اینک به بررسی این موضوع می پردازیم که کاربرد هواساز هایژنیک در کجاست؟

هواساز بهداشتی در بیمارستان

بیمارستان ها محلی برای تجمع انواع میکروارگانیسم و آلودگی می باشند و لازم است تا برای حفظ سلامت بیماران و کارکنان، هوای این محیط ها به طور کامل تصفیه شود. تامین هوای تازه، کاهش میزان کربن دی اکسید، حذف بوهای ناخوشایند و از بین بردن کلیه عوامل بیماری زا، از الزامات سیستم تهویه مطبوع بیمارستان هاست. این نیاز به کمک هواساز هایژنیک محقق می شود و می توان با استفاده از انواع فیلترها، این نیاز را در بخش های مختلف آن تامین نمود. طبیعتا نیازهای تهویه ای در اتاق عمل و بخش بستری با یکدیگر متفاوت خواهد بود و انتخاب فیلترها و مشخصات فنی هر یکی از هواسازهای بهداشتی در بخش های مختلف بیمارستان تفاوت خواهد داشت.

هواساز بیمارستانی در اتاق عمل

هواساز آنتی باکتریال در آزمایشگاه

آزمایشگاه ها محیط هایی با نیاز به تهویه مطبوع با تامین هوای تازه و از بین بردن کلیه عوامل آلاینده و میکروارگانیسم ها هستند. با توجه به منتشر شدن انواع ویروس، باکتری و … در این محیط ها و آلودگی هایی که در این فضاها ایجاد می شود، لازم است تا با استفاده از هواساز بهداشتی، هوایی پاک و به دور از هر آلاینده ای را در این فضاها تامین کرد. از سویی میزان رطوبت و دما در این فضاها باید تحت کنترل شدید باشد، زیرا کوچک ترین تغییری در این فاکتورها، می تواند ضمن انتشار انواع آلودگی، کیفیت برخی از فرآیندهای آزمایشگاهی را تحت تاثیر قرار دهد.

هواساز بهداشتی در آزمایشگاه

هواساز بهداشتی در داروسازی

تولید دارو یکی از صنایعی است که باید در محیط های پاک و به دور از هر نوع آلودگی صورت گیرد. آلودگی هایی که در هوا وجود دارند، می تواند بر کیفیت ساخت دارو تاثیر منفی گذاشته و سبب از بین رفتن تولیدات شود. به همین دلیل با استفاده از هواساز هایژنیک می توان ضمن کنترل دما و رطوبت به طور دقیق، تصفیه کامل هوا را نیز انجام داده و انواع آلودگی ها را از بین برد.

هواساز هایژنیک در صنایع غذایی

کارخانه های تولید مواد غذایی باید از دستگاه های تهویه مطبوعی استفاده کنند که به بهترین شکل، کیفیت هوای داخلی را کنترل کرده و مانع از فساد و افت کیفیت محصولات شود. کنترل رطوبت، دما و فیلتراسیون هوا از مهم ترین فاکتورهای تهویه مطبوع در صنایع غذایی است که به کمک دستگاه هواساز بهداشتی به طور کامل محقق خواهد شد.

قیمت هواساز بیمارستانی

قیمت هواساز هایژنیک با توجه به فاکتورهای مختلفی تعیین می شود که در این بخش به بررسی آنها خواهیم پرداخت. هواسازهای بهداشتی را با توجه به هدف استفاده و میزان آلودگی و نیاز به فیلتراسیون هوا، تولید می کنند و در ساخت آن، نیازهای تهویه مطبوع محیط استفاده در نظر گرفته می شود. در برخی کاربری ها نیاز به استفاده از فیلترهای اولپا است و این در حالی است که فیلتر هپا در برخی دیگر از دستگاه ها کفایت می کند. طبیعتا قیمت هواساز بهداشتی با بهره گیری از قطعات مختلف، تفاوت خواهد داشت. به طور کلی قیمت هواساز بیمارستانی با توجه به موارد زیر تعیین می شود:

  • نوع فن
  • جنس بدنه
  • نوع و تعداد فیلترها
  • جنس کویل ها و ظرفیت آنها
  • کیفیت ساخت قطعات
  • شرکت تولید کننده
  • خدمات پس از فروش

با توجه به متغیر بودن کلیه این فاکتورها، نمی توان قیمت هواساز هایژنیک را به طور کلی تعیین کرد و لازم است تا با بررسی نیاز کاربران و هدف استفاده از دستگاه، قیمت نهایی آن مشخص شود. تولید کنندگان هواساز هایژنیک در ایران با توجه به کیفیت برند و قطعات استفاده شده در دستگاه ها، قیمت نهایی خود را اعلام خواهند کرد. در این بین شرکت تاپ تهویه که تولید کننده دستگاه های تهویه مطبوع در ایران بوده و دستگاه های خود را تحت لیسانس HTW اسپانیا تولید می کند، یکی از پیشتازان این حوزه می باشد. این مرکز دستگاه های هواساز بیمارستانی خود را به صورت نقد و قسطی، با گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش در کوتاه ترین زمان ممکن به دست مصرف کننده می رساند. برای دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت هواساز می توانید با بخش فروش گروه صنعت تاپ تهویه در تماس باشید. 02188252897

نتیجه آنکه

هواساز هایژنیک یا بیمارستانی نوع خاصی از هوارسان هاست که برای تصفیه هوا و فیلتر کردن آن تا حدود 99.99% به کار برده می شوند. این دستگاه ها دارای فیلترهای حرفه ای در سه سطح می باشند که با توجه به نیاز پروژه انتخاب شده و در راستای تامین نیازهای تهویه مطبوع در محیط هایی نظیر بیمارستان ها، اتاق های عمل، آزمایشگاه ها، کارخانه های تولید مواد غذایی و دارو به کار برده می شوند. استاندارد ساخت هواساز هایژنیک شامل مواردی است که از تجمع و رشد عوامل بیماری زا جلوگیری کرده و از مواد اولیه با کیفیت و مقاوم به زنگ زدگی، خوردگی و … بهره می گیرد. کلیه بخش های این دستگاه به همراه کاربردها و قیمت هواساز هایژنیک در این مطلب بررسی شد. هرگونه پرسش در خصوص این دستگاه و اطلاعات تکمیلی را می توانید از بخش فروش شرکت تاپ تهویه جویا شوید.

سوالات متداول

قیمت هواساز هایژنیک چقدر است؟

قیمت این دستگاه با توجه به کیفیت قطعات، نوع فیلترها، شرکت تولید کننده، نوع کویل ها، ظرفیت هوادهی و خدمات پس از فروش تعیین می شود. برای استعلام قیمت دقیق می توانید با بخش فروش شرکت تاپ تهویه در تماس باشید. 02188252897

هواساز هایژنیک چیست؟

هواساز بهداشتی یا بیمارستانی، نوعی از هوارسان هاست که به منظور حذف 99.99 درصدی عوامل آلاینده از هوا و تامین هوایی کاملا پاک طراحی می شود.

کاربرد هواساز بهداشتی در کجاست؟

کلیه مکان هایی که به هوای فیلتر شده به طور کامل نیاز دارند، نظیر بیمارستان ها و اتاق های تمیز، اتاق های عمل، آزمایشگاه ها، کارخانه های تولید دارو و مواد غذایی از استفاده کنندگان این دستگاه ها هستند.

توسط تاریخ انتشار : 2022-12-118 دیدگاه
8 دیدگاه
  1. زهرا الیاسی 2022-12-13 - 06:57 - پاسخ

    سلام شما امکان اینو دارید که هواساز هایژنیک با فیلترهایی که مشخص می کنیم، برامون اماده کنید؟

    • تاپ تهویه 2022-12-13 - 08:19 - پاسخ

      سلام. بله ساخت دستگاه هواساز با شرایط درخواستی شما امکان پذیر است. برای اطلاعات بیش تر با بخش فروش تماس بگیرید. 02188252897

  2. صادق زاده 2023-01-02 - 19:42 - پاسخ

    برای خرید هواساز هایژنیک چکار کنم؟

    • تاپ تهویه 2023-01-03 - 08:05 - پاسخ

      برای خرید دستگاه با بخش فروش شرکت تاپ تهویه در تماس باشید. 02188252897

  3. الهام سلطانی 2023-01-24 - 16:44 - پاسخ

    هایژنیک یعنی چه؟

    • تاپ تهویه 2023-01-24 - 16:46 - پاسخ

      هایژنیک به معنای بهداشتی است و منظور از هواساز هایژنیک، دستگاهی است که هوایی کاملا تمیز و بدون هر نوع آلاینده را وارد محیط می کند.

  4. ساغر عباسیان 2023-01-27 - 09:50 - پاسخ

    اتاق های کارکنان در محیط های بهداشتی باید دارای هواساز هایژنیک باشه و لطفا قیمت هواساز بیمارستانی رو هم بگید.

    • تاپ تهویه 2023-01-28 - 08:07 - پاسخ

      برای دریافت مشاوره تخصصی و استعلام قیمت هواساز بیمارستانی، لطفا با بخش فروش شرکت تاپ تهویه تماس بگیرید. 02188252897

ثبت ديدگاه

جهت مشاوره تخصصی و استعلام قیمت محصولات تماس بگیرید.