آخرین مقالات

محصولات پرفروش

انواع کمپرسور چیلر تراکمی

کمپرسور در چیلر مهم ترین قطعه ای است که به کار برده می شود و آغازگر سیکل تبرید تراکمی می باشد. مبرد در این قسمت از دستگاه فشرده شده و برای به گردش درآمدن در سایر قسمت ها نظیر کندانسور و اواپراتور آماده می شود. چیلرها انواع مختلفی دارند و یکی از قسمت هایی که سبب این تفاوت شده است، بخش کمپرسور آن می باشد. انواع کمپرسور چیلر تراکمی با توجه به ظرفیت مورد نیاز دستگاه، شرایط اقلیمی و میزان شدت کاری که از آن انتطار می رود، تعیین می گردد. به طور کلی انواع کمپرسور چیلر را می توان در 5 دسته کلی جای داد که از نظر ساختار و نحوه فشرده سازی مبرد با یکدیگر تفاوت دارند. این تفاوت ها سبب شده که هر یک برای نصب بر روی چیلرهای خاص با ظرفیت های معین مناسب باشند و کارایی دستگاه را به بیشینه خود برسانند. در این مطلب انواع کمپرسور چیلرهای تراکمی را مورد بررسی قرار داده و تفاوت های آنها را مطرح کرده ایم. اما پیش از آن، به تفسیر کار کمپرسور در چیلر و وظیفه مهمی که در سیکل تبرید به عهده دارد، خواهیم پرداخت.

انوع کمپرسور چیلر تراکمی

کار کمپرسور در چیلر

کمپرسور چیلر تراکمی را می توان قلب این دستگاه تهویه مطبوع دانست که وظیفه آن فشرده سازی مبرد و افزایش دما و فشار آن است. این قسمت از دستگاه چیلر، اختلاف فشاری را در سیکل تبرید تراکمی ایجاد می کند که سبب شده مبرد از قسمت پرفشار به سمت قسمت کم فشار به گردش دربیاید. نقش کمپرسور در چیلر بسیار ضروری است و هر چه این قسمت از دستگاه، قوی تر باشد، طول عمر چیلر بیش تر شده و رضایت کاربران افزایش خواهد یافت.

کار کمپرسور در چیلر به واسطه انرژی الکتریکی است و بخش زیادی از مصرف انرژی در چیلر تراکمی هواخنک یا آب خنک توسط کمپرسور صورت می گیرد. این مساله سبب شده تا انتخاب کمپرسور مناسب برای یک دستگاه تهویه مطبوع نظیر چیلر با دقت بالایی صورت گیرد. زیرا در صورت بی کیفیت و پر مصرف بودن کمپرسور، هزینه برق مصرفی دستگاه بالا رفته و برای کاربر به صرفه نخواهد بود.

بررسی انواع کمپرسور های چیلر

در بررسی انواع کمپرسور چیلر باید به 5 مدل مختلف از این قطعه اشاره کرد که به طور رایج در دستگاه های تهویه مطبوع به کار برده می شود. 5 مدل کمپرسور چیلر تراکمی عبارتند از:

  • کمپرسور اسکرال (یا حلزونی)
  • کمپرسور اسکرو (یا مارپیچ)
  • کمپرسور پیستونی (رفت و برگشتی یا کمپرسور چیلر ضربه ای)
  • کمپرسور سانتریفیوژ (یا گریز از مرکز)
  • کمپرسور توربوکور (بدون روغن)

وظیفه کمپرسورهای نام برده از هر نوعی که باشند، فشرده سازی مبردی است که در ادامه وارد بخش کندانسور دستگاه می شود و ساختار متفاوت هر یک از این کمپرسورها، سبب شده تا به شیوه خاصی این وظیفه را به انجام برسانند. میزان بازدهی کمپرسور، اصطکاک ایجاد شده و عمر مفید آن، با توجه به ساختاری که دارد، متفاوت است. در ادامه به معرفی هر یک از این دستگاه ها به همراه مزایا و معایبی که دارند، پرداخته خواهد شد. باید اشاره کرد که نقش کمپرسور در چیلر ارتباطی به نوع آن نداشته و همگی این دستگاه ها، در نهایت مبرد را فشرده می کنند.

کمپرسور اسکرال

کمپرسور اسکرال یا حلزونی چیلر از دو بخش تشکیل شده است که یکی از آنها ثابت و دیگری متحرک است. مبرد با وارد شدن به بخش متحرک دستگاه، شروع به گردش کرده و حول بخش ثابت آن گردش می کند. این حرکت به طور پیوسته انجام شده و در نهایت، مبرد فشرده شده و دمای آن افزایش پیدا می کند. کمپرسور اسکرال برای دستگاه های تهویه مطبوع با ظرفیت های پایین مورد استفاده قرار می گیرد و می توان از آن در انواع چیلر و مینی چیلر که به ظرفیت های بالایی نیاز ندارند، استفاده کرد. به طور کلی ظرفیتی که برای کمپرسور اسکرال در چیلر در نظر گرفته می شود، بین 3 تا 120 کیلو وات است و در ظرفیت های بالاتر، توصیه می شود از کمپرسورهای با ظرفیت بالاتر استفاده شود. باید اشاره کرد که اگر مایل به استفاده از کمپرسور اسکرال برای دستگاه چیلر با ظرفیت های بالاتر باشید، می توان از طریق استفاده ترکیبی از چند کمپرسور، از آنها بهره برد. در این صورت در زمان خرابی یکی از کمپرسورهای اسکرال، دستگاه چیلر به کار خود ادامه می دهد و متوقف نخواهد شد. مزایا و معایب کمپرسورهای اسکرال را در ادامه مشاهده می کنید.

کمپرسور اسکرال چیلر

مزایای کمپرسور اسکرال

  • صدای این نوع از کمپرسورها به نسبت دیگر انواع، بسیار کم است.
  • کمترین میزان خرابی و نیاز به تعمیر در این کمپرسورها مشاهده شده است.
  • قیمت کمپرسور اسکرال به نسبت دیگر انواع کمپرسورها پایین تر است.
  • بخش های متحرک این قطعه، به دلیل ساختاری که دارد، کم بوده و در نتیجه اصطکاک و خرابی کمتری در آن مشاهده می شود.
  • طراحی و ساختار ساده کمپرسور حلزونی سبب شده تا تعمیر و سرویس آن از عهده اکثر تکنسین ها برآمده و با صرف هزینه کمتر امکان پذیر باشد.
  • امکان استفاده از این قطعه به همراه موتور های دور متغیر یا همان اینورتر، فراهم آمده است.
  • مصرف انرژی پایین این کمپرسور به دلیل جریان یکنواخت مبرد در آن
  • مناسب برای مینی چیلر و چیلرها با ظرفیت پایین
  • امکان بازگشت مایع به کمپرسورهای اسکرال به دلیل عایق بندی های مناسب و ساختاری که دارند، تقریبا صفر است و این مساله طول عمر این دستگاه را بالاتر می برد.

معایب کمپرسور اسکرال

  • ظرفیت پایین کمپرسورها اسکرال سبب شده تا در همه انواع دستگاه ها، بهره گیری از آن به صرفه نباشد.
  • در شرایط کارکرد دستگاه در فشار بالا، میزان راندمان آن به نسبت  دیگر انواع کمپرسورها پایین تر است.

 

مزایا و معایب کمپرسور اسکرال

در این جدول می توانید با مزایا و معایب کمپرسور اسکرال در یک نگاه آشنا شوید.

مزایای کمپرسور اسکرال معایب کمپرسور اسکرال
صدا و لرزش بسیار کم قابل استفاده در ظرفیت های پایین
خرابی و نیاز به تعمیر کم راندمان پایین تر در فشار بالا به نسبت دیگر کمپرسورها
قیمت مناسب
قابل تعمیر توسط اکثر تکنسین ها به دلیل ساختار ساده
مناسب برای چیلرهای خانگی

در این ویدیو می توانید با طرز کار کمپرسور اسکرال به صورت تصویری آشنا شوید.

کمپرسور اسکرو

کمپرسور اسکرو چیلر که با نام مارپیچ هم شناخته می شود، دارای دو بخش مارپیچی است که با نام روتور نیز شناخته می شوند. این دو بخش به نحوی بر روی هم قرار گرفته اند که با ورود مبرد، آن را به سمت خود کشیده و با حرکت روتورها، فشرده سازی آن انجام شود. ساختار این کمپرسور به نحوی است که می توان از آن در دستگاه های با ظرفیت بالا استفاده کرد. به همین دلیل در بسیاری از چیلرهایی که نیاز به ظرفیت بیش تر از استفاده خانگی دارند، شاهد به کار گیری کمپرسور مارپیچی هستیم. به دلیل تماسی که دو بخش روتور دستگاه با یکدیگر دارند، این نوع از کمپرسور به نگه داری و روغن کاری زیادی نیاز دارد. کمپرسور اسکرو چیلر به نسبت دیگر کمپرسورهایی که در ظرفیت بالا قابل استفاده هستند، راندمان بالاتری دارد و هزینه های برق مصرفی را برای کاربر کاهش خواهند داد. در چیلرهایی با ظرفیت 40 تا 120 تن تبرید شاهد استفاده از این کمپرسورها هستیم که بازدهی خوبی را از خود نشان داده اند.

بررسی کمپرسور اسکرو چیلر

مزایای کمپرسور اسکرو

  • بازدهی این کمپرسورها در ظرفیت های بالا، بسیار مناسب است که آنها را به یکی از گزینه های ایده آل برای تهیه چیلر تبدیل کرده است.
  • میزان سروصدا و لرزش ایجاد شده توسط این کمپرسور کم می باشد.
  • ابعاد و اندازه این کمپرسورها، کوچک است و فضای نصب دستگاه چیلر را کاهش خواهد داد.
  • امکان جریان یافتن پیوسته مبرد در کمپرسور اسکرو وجود دارد که سبب شده تا دستگاه در هر شرایطی بهترین راندمان را داشته باشد.
  • امکان استفاده از این کمپرسور برای مدت زمان طولانی و بدون افت عملکرد وجود دارد.
  • طول عمر بالا از دیگر مزیت های کمپرسور اسکرو می باشد و در کاربری هایی که نیاز به یک دستگاه با قابلیت کارکرد طولانی مدت، بدون افت راندمان و برای سالهای طولانی است، از این کمپرسور های چیلر تراکمی استفاده می کنند.

معایب کمپرسور اسکرو

  • قیمت این کمپرسور به نسبت دیگر کمپرسورها در ظرفیت برابر، بالاتر است.
  • به دلیل تماس روتور ها با یکدیگر نیاز به سرویس و روغن کاری در این کمپرسورها بالا است.
  • ساختار این کمپرسورها پیچیده تر از دیگر مدل هاست و این مساله به اهمیت به کار گیری متخصصان حرفه ای برای تعمیر و سرویس آن اشاره دارد.

مزایا و معایب کمپرسور اسکرو

در این جدول می توانید با مزایا و معایب کمپرسور های اسکرو چیلر تراکمی در یک نگاه آشنا شوید.

مزایای کمپرسور اسکرو معایب کمپرسور اسکرو
مناسب برای ظرفیت های بالا قیمت بالا نسبت به مدل های پیستونی و اسکرال
لرزش و صدای کم نیاز به سرویس های منظم و روغن کاری
راندمان بالا به دلیل جریان پیوسته مبرد ساختار پیچیده و نیاز به آموزش دیده بودن تعمیرکاران دستگاه
استفاده در مدت زمان طولانی بدون افت راندمان

این ویدیو شما را با ساختار و طرز کار کمپرسورهای اسکرو در چیلر به صورت تصویری آشنا خواهد کرد.

کمپرسور پیستونی چیلر

کمپرسور پیستونی که با نام رفت و برگشتی و ضربه ای هم شناخته می شود، یکی از انواع کمپرسور چیلر است که کاربرد آن در صنعت تهویه مطبوع بسیار گسترده است. این کمپرسورها از قدیمی ترین انواع مورد استفاده در صنعت هستند که به نسبت دیگر انواع کمپرسورها، صدای بیش تری ایجاد می کنند. کمپرسور چیلر ضربه ای معمولا برای ظرفیت های بالا مورد استفاده قرار می گیرد و در شهرهایی که آب و هوای مرطوب و شرجی دارد، به خوبی پاسخ گو خواهد بود. زیرا در برابر فشار و دمای بسیار بالا مقاوم است و میزان آسیب پذیری آن ناچیز خواهد بود. این در حالی است که انواع اسکرال و اسکرو در چنین شرایطی، آسیب پذیرند.

ساختار کمپرسور پیستونی چیلر از پیستون و سیلندر تشکیل شده است و با ورود مبرد به پیستون و حرکت رفت و برگشتی سیلندر درون آن، می توان مبرد را فشرده ساخت. این حرکت رفت و برگشتی که به صورت ضربه ای انجام می شود، ارتعاش و صدای زیادی ایجاد می کند. به همین دلیل غالبا چیلر ضربه ای را در محیط های باز و یا در موتورخانه نصب می کنند که صدای آن آزاردهنده نباشد. در بررسی ساختار کمپرسور پیستونی باید به سه مدل باز، نیمه باز و بسته اشاره کرد. به مدل بسته این کمپرسورها، هرمتیک و مدل نیمه باز آن، نیمه هرمتیک گفته می شود. نوع هرمتیک این دستگاه به گونه ای طراحی می شود که دسترسی به پیستون و سیلندر به طور کامل بسته شده و دستگاه در یک محفظه بسته استقرار پیدا می کند. این نوع از کمپرسورهای رفت و برگشتی را در ظرفیت های پایین تر مورد استفاده قرار می دهند. نوع نیمه هرمتیک، به گونه ای طراحی شده که کمپرسور درون یک پوسته با قابلیت جداسازی قرار می گیرد. در این صورت امکان دسترسی به بخش های داخلی کمپرسور وجود خواهد داشت. این نوع از دستگاه را برای ظرفیت های متوسط به کار می برند. در نهایت به کمپرسور پیستونی باز می رسیم که بدون هیچ محفظه ای برای دستگاه طراحی می شوند. این نوع کمپرسورها به صورت کاملا باز و با دسترسی کامل به بخش های مختلف آن طراحی می شوند و تنها گزینه برای ظرفیت های بسیار بالا می باشند.

بررسی کمپرسور پیستونی چیلر

مزیت های کمپرسور پیستونی

  • ساختار ساده این کمپرسور به نحوی است که به راحتی می توان آن را تعمیر کرده و این اقدام توسط اکثر تکنسین های دستگاه چیلر صورت می گیرد.
  • تعمیرپذیری مناسب دستگاه و در نتیجه قابلیت استفاده برای مدت زمان طولانی
  • قابل استفاده در سخت ترین شرایط آب و هوایی و مناسب برای مناطق حاره ای
  • قیمت مناسب کمپرسور پیستونی به نسبت دیگر انواع
  • قابل استفاده از ظرفیت های پایین تا بالاترین ظرفیت ها

معایب کمپرسور پیستونی

  • سروصدای بسیار بالای دستگاه حین کار که سبب شده تا نصب آن تنها در موتور خانه و یا مکان هایی که صدای آن آزاردهنده نباشد، صورت گیرد.
  • بازدهی پایین این کمپرسورها به نسبت مدل های دیگر نظیر اسکرو، از دیگر معایب آن به شمار می رود.
  • در این نوع کمپرسورها، روغن ریزی مساله ای شایع است.
  • چیلرهای مجهز به کمپرسور پیستونی، به فضای زیادی برای نصب نیاز دارند.
  • نگهداری و تعمیرات این نوع کمپرسور به نسبت دیگر انواع دستگاه ها، بیش تر بوده و برای کاربر هزینه بر خواهد بود.

مزایا و معایب کمپرسور پیستونی چیلر

در این جدول می توانید با مزایا و معایب کمپرسورهای پیستونی چیلر تراکمی آشنا شوید.

مزایای کمپرسور پیستونی معایب کمپرسور پیستونی
ساختار ساده و قدیمی و تعمیر توسط اکثر تکنسین ها امکان روغن ریزی کمپرسور
قابل استفاده برای مدت زمان طولانی به دلیل تعمیر اکثر بخش های آن سروصدا و لرزش زیاد حین کار
قیمت بسیار مناسب بازدهی پایین تر به نسبت دیگر انواع کمپرسورها
مناسب برای شرایط آب و هوایی سخت و حاره ای هزینه های بالای تعمیر و سرویس های منظم دستگاه
موجود در ظرفیت های پایین و بالا  اشغال فضای زیاد برای نصب

در این ویدیو می توانید نمونه از کمپرسورهای پیستونی یا رفت و برگشتی را مشاهده کرده و با طرز کار آن بیش تر آشنا شوید.

 

کمپرسور سانتریفیوژ

کمپرسور گریز از مرکز یا سانتریفیوژ، آخرین مدل از کمپرسورهایی است که در این مطلب بررسی می شود. این نوع از کمپرسور ها از پروانه، شفت و پوسته ای تشکیل شده اند و مبرد با ورود به بخش مرکزی دستگاه، با به گردش درآمدن پروانه، به سمت اطراف پرتاب می شود. این حرکت گریز از مرکز، سبب فشرده شدن مبرد شده و آن را برای ورود به مرحله بعدی سیکل تبرید تراکمی آماده می کند. کمپرسور سانتریفیوژ برای مکان هایی مناسب است که دستگاه باید با فشار بالا و به صورت دائمی کار کند. زیرا در فشارهای پایین و حالت های کم باری، عملکرد آن افت محسوسی را تجربه می کند. کمپرسور سانتریفیوژ ابعاد کوچکی دارد و در نتیجه چیلر فضای کمی را در محیط اشغال می کند. هم چنین سروصدای تولید شده به واسطه این نوع کمپرسور چیلر کم بوده و برای کاربران آزاردهنده نخواهد بود.

معرفی کمپرسور سانتریفیوژ چیلر

مزیت های کمپرسور سانتریفیوژ

  • ابعاد کوچک کمپرسور سبب کاهش فضای مورد نیاز برای نصب چیلر شده است.
  • به دلیل کم بودن میزان تماس قطعات با یکدیگر، خرابی و نیاز به تعمیر کمپرسورهای گریز از مرکز کم خواهد بود.
  • راندمان بسیار بالای دستگاه در حالت های پرفشار و تمام لود
  • سروصدا و لرزش ایجاد شده ناشی از کارکرد این کمپرسور بسیار کم است.
  • از این کمپرسور می توان در ظرفیت های بالا استفاده کرد و شاهد راندمان فوق العاده آن بود.
  • هزینه های سرویس و نگهداری این کمپرسور پایین است.

معایب کمپرسور سانتریفیوژ

  • این نوع کمپرسور، دارای ساختاری تخصصی است که برای برخی از تکنسین ها، شناخته شده نمی باشد. به همین دلیل تعمیرات تخصصی آن، نیازمند بهره گیری از افراد ماهر در این حوزه است.
  • در حالت های کم فشاری، دستگاه راندمان خوبی نخواهد داشت. بررسی کامل و دقیق مزایا و معایب چیلر سانتریفیوژ را می توانید در مطلبی که در همین حوزه تدوین شده است، مطالعه کنید.

مزایا و معایب کمپرسور سانتریفیوژ

در جدول زیر مزایا و معایب کمپرسورهای سانتریفیوژ چیلر عنوان شده است.

مزیت کمپرسور سانتریفیوژ معایب کمپرسور سانتریفیوژ
ابعاد بسیار کوچک دستگاه تعمیرات تخصصی این دستگاه به دلیل فناوری های پیشرفته به تکنسین آموزش دیده نیاز دارد
کارکرد بدون صدا و لرزش افت راندمان در زمان کم فشاری
قابل استفاده در ظرفیت های بالا با راندمان مناسب
هزینه های سرویس و تعمیرات کم به دلیل اصطکاک کم قطعات

 

در این ویدیو می توانید با ساختار و اجزای کمپرسور سانتریفیوژ بیش تر آشنا شوید.

 

کمپرسور توربوکور

یکی از مدل های کمپرسور سانتریفیوژ را باید توربورکور دانست که دارای فناوری نوین تری در ساخت می باشد. این کمپرسور چیلر بدون نیاز به روغن کاری بخش های مختلف، به فشرده سازی مبرد می پردازد. به این شیوه که یک میدان مغناطیسی در این کمپرسور ایجاد می شود و پروانه دستگاه بدون ایجاد تماس فیزیکی با یاتاقان ها، به گردش در می آید. به این شیوه نیاز به روغن کاری در کمپرسور حذف می شود. از سویی اندازه کمپرسور چیلر توربوکور بسیار کوچک است و این مساله سبب صرفه جویی در فضا خواهد شد. کارکرد این کمپرسور ها با صدای بسیار کم و راندمان بالا خواهد بود و می توان از موتورهای اینورتر در ساخت آنها استفاده کرد. چیلرهای توربوکور نسل جدیدی از دستگاه های تهویه مطبوع هستند که دارای ویژگی های منحصر به فرد و مزیت های خاصی می باشند. پیشنهاد می شود که برای کسب اطلاعات کافی در این مورد، به مطلب چیلر توربوکور چیست؟ مراجعه کنید.

کمپرسور توربوکور

مزیت کمپرسور سانتریفیوژ توربوکور

  • ابعاد و اندازه بسیار کوچک این قطعه سبب شده تا چیلر اندازه کمتر و نصب ساده تری داشته باشد.
  • راندمان این دستگاه به نسبت چیلرهای سانتریفیوژ معمولی بالاتر است، زیرا حذف روغن، عملکرد دستگاه را بهبود می بخشد.
  • سروصدای تولید شده به واسطه این کمپرسور بسیار ناچیز است.
  • طول عمر این کمپرسورها به دلیل حذف تماس فیزیکی و روغن، بالاست.
  • می توان از موتور های اینورتر به همراه این کمپرسورها استفاده کرد.

معایب کمپرسورهای سانتریفیوژ توربوکور

  • به دلیل فناوری های پیشرفته ای که در این دستگاه به کار رفته است، قیمت تمام شده آن به نسبت دیگر کمپرسورها بالاتر است.
  • تخصصی بودن ساختار این کمپرسور، نیاز به تکنسین های آموزش دیده برای این کار را می طلبد.

در این جدول می توانید مزایا و معایب کمپرسور سانتریفیوژ توربوکور را مشاهده کنید.

مزیت کمپرسور سانتریفیوژ توربوکور معایب کمپرسور توربوکور
اندازه کوچک کمپرسور و نیاز به فضای کم برای نصب هزینه خرید بالاتر به نسبت دیگر کمپرسورها
سروصدای بسیار کم تخصصی بودن تعمیرات
راندمان بالای دستگاه
مصرف انرژی پایین
قابل استفاده به همراه موتورهای دور متغیر

قیمت کمپرسور چیلر

قیمت کمپرسور انواع چیلر با توجه به نوع آن و ظرفیتی که دارد، تعیین می شود. هر یک از دستگاه ها از نظر قیمت و فناوری های ساخت مورد بررسی قرار گرفت و اینک می توان دریافت که برای هر کاربری، چه کمپرسوری مناسب و است و چه میزان باید هزینه کرد؟ در بررسی فاکتورهایی دخیل هستند که در ادامه معرفی می شوند.

برند تولید کننده

قیمت کمپرسور تا حد زیادی به شرکت تولید کننده آن بستگی دارد. شرکت هایی که دستگاه های با کیفیت بالا تولید می کنند و در این حوزه پیش گامند، قطعا قیمت بالاتری را بر روی کمپرسورهای خود می گذارند. اما این قیمت بالاتر، کارکرد دقیق تر و با راندمان و اتلاف انرژی کمتری را برای مصرف کننده به همراه خواهد داشت. نیاز به تعمیر و یا خرابی کمپرسورهایی که توسط شرکت های معتبری چون کوپلند و دانفوس تهیه می شوند، بسیار کمتر خواهد بود. انواع کمپرسور چیلر بهترین برند ها را در شرکت های نام برده خواهد داشت و مصرف کنندگان در زمان تهیه دستگاه، حتما به کیفیت بالای کمپرسور و شناخته شده بودن شرکت تولید کننده آن توجه کنند.

نوع کمپرسور

هر یک از انواع کمپرسورها نام برده، مزایا و معایبی دارند که سبب می شود قیمت تمام شده آنها با یکدیگر متفاوت باشند. به عنوان مثال چیلر سانتریفیوژ توربوکور، به دلیل بهره مندی از فناوری های نوین ساخت، قیمت بالایی دارد. از سویی کمپرسورهای پیستونی قیمت کمتری داشته و به همان نسبت نیاز به تعمیر و خرابی بیش تری را تجربه می کنند.

ظرفیت کمپرسور

کمپرسور ها در ظرفیت های برودتی متفاوتی تولید می شوند که آنها را برای فضاها با متراژ گوناگون مناسب می سازند. ظرفیت کمپرسور از فاکتور هایی است که مستقیما در قیمت آن تاثیر داشته و طبیعتا قیمت کمپرسور مینی چیلر به دلیل ظرفیت کمتر، پایین تر خواهد بود.

توان کمپرسور چیلر

میزان توانی که قطعه کمپرسور در چیلر تراکمی مصرف می کند تا سیکل تبرید بتواند به درستی کار کرده و نیازهای تهویه ای ساکنان را تامین سازد، توان کمپرسور چیلر نام دارد. این شاخص که بر حس کیلووات محاسبه می شود، در قیمت کمپرسور چیلر تاثیرگذار بوده و یکی از فاکتورهای مهمی است که در زمان خرید دستگاه چیلر باید به آن توجه ویژه ای شود. هرچه توان یک کمپرسور بالاتر باشد، قدرت بیش تری در خنک کردن داشته و در نتیجه قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود. البته این به معنای آن نیست که باید سعی در خرید کمپرسور با بالاترین توان داشته باشیم. زیرا اگر توان کمپرسور برای کاربری مورد نظر شما، زیاد از حد باشد، اتلاف انرژی زیادی رخ خواهد داد. بهترین راه، محاسبه میزان نیاز به سرمایش در تهویه مطبوع و خرید دستگاهی است که از نظر توان کمپرسور مناسب شماست.

توان کمپرسور چیلر

نتیجه آنکه

انواع کمپرسور چیلر را می توان در 5 دسته بندی کلی قرار داد که عبارت است از: اسکرال، اسکرو، پیستونی و سانتریفیوژ. این مدل ها در ساختار و شیوه فشرده سازی مبرد با یکدیگر تفاوت هایی دارند که سبب شده تا هر یک برای مصرف خاصی مناسب باشند. با شناخت کامل هر یک از این کمپرسورها و بررسی مزایا و معایب آن، خواهید توانست بهترین و مناسب ترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. کمپرسور چیلر را باید از نظر کیفیت، قیمت، نوع و ساختار، میزان نیاز به تعمیرات و هزینه های نگهداری و طول عمر ارزیابی کرد و سپس اقدام به خرید چیلر با بهترین کمپرسورهایی که برای کاربری شما مناسب است، نمود. در این مسیر کارشناسان بازرگانی گروه صنعت تاپ تهویه راهنمایی های لازم به منظور خرید چیلر و بررسی تخصصی کمپرسورهای آن را به انجام خواهند رساند. کافی است با بخش بازرگانی این شرکت تماس حاصل کرده و مشاوره رایگان محصولی دریافت نمایید.

سوالات متداول

انواع کمپرسور چیلر تراکمی کدامند؟

کمپرسورهای چیلر تراکمی می توانند از نوع اسکرال، اسکرو، پیستونی، سانتریفیوژ یا توربوکور باشند که بر اساس ظرفیت، شرایط آب و هوایی، قیمت و نیازهای مصرف کننده انتخاب می شوند.

کار کمپرسور در چیلر چیست؟

کمپرسور در چیلرهای تراکمی وظیفه فشرده سازی مبرد را به عهده دارد و با افزایش فشار و دمای آن، شرایط را برای انتقال آن به کندانسور فراهم می کند.

قیمت انواع کمپرسور چیلر چقدر است؟

قیمت کمپرسورها با توجه به برند تولید کننده، ظرفیت دستگاه و نوع آن تعیین می شود.

توسط تاریخ انتشار : 2022-10-1711 دیدگاه
11 دیدگاه
  1. حمید صدوقی 2022-10-19 - 12:41 - پاسخ

    بسیار عالی بود، ممنون، کمپرسورهای توربوکور چقدر اختلاف هزینه دارن؟

    • تاپ تهویه 2022-10-19 - 14:10 - پاسخ

      سلام. ممنون از توجهتون. قیمت کمپرسورها با توجه به ظرفیت و برند تولید کننده متغیر هستند. لطفا برای اطلاعات دقیق تر با بخش بازرگانی گروه صنعت تاپ تهویه در تماس باشید.۸۸۲۵۲۸۹۷-۰۲۱

  2. حسین احدی 2022-10-20 - 07:20 - پاسخ

    کمپرسور اسکرال برای شهرهای مرطوب گزینه خوبیه؟

    • تاپ تهویه 2022-10-22 - 08:05 - پاسخ

      کمپرسورهای پیستونی بهترین گزینه برای مناطق مرطوب هستند. اما از کمپرسورهای اسکرال هم با توجه به میزان رطوبت شهر و بررسی های تخصصی دیگر، می توان در مناطق مرطوب استفاده کرد.

  3. امیر عزیزی فرد 2022-10-20 - 10:20 - پاسخ

    عالی و کامل

    • تاپ تهویه 2022-10-22 - 08:06 - پاسخ

      سپاس از توجه شما

  4. امیر عزیزی فرد 2022-10-20 - 10:21 - پاسخ

    عالی و کامل بود

  5. فرزین صانعی 2022-10-21 - 09:11 - پاسخ

    سلام، کمپرسورهای اسکرو برای چیلرهای صنعتی مناسبه؟

    • تاپ تهویه 2022-10-22 - 08:09 - پاسخ

      سلام. با توجه به ظرفیت چیلر، شرایط اقلیمی و دیگر فاکتورهای تخصصی، می توان از کمپرسورهای اسکرو هم برای چیلرهای صنعتی استفاده کرد.

  6. فداییان 2022-12-25 - 06:27 - پاسخ

    از کجا میتونیم چیلر با کمپرسور خوب تهیه کنیم؟

    • تاپ تهویه 2022-12-25 - 07:45 - پاسخ

      برای سفارش چیلر با کمپرسور دارای ضمانت، با بخش فلروش شرکت تاپ تهویه تماس بگیرید.02188252897

ثبت ديدگاه

جهت مشاوره تخصصی و استعلام قیمت محصولات تماس بگیرید.